Spicy Low Fat
 
Cocktails und Margarithas by cocktailservice-hannover.de











Allgemeine Anleitung: cup = 250 ml, tsp./tea. = Teaspoon/Teelöffel, tbs./Tbl. = Tablespoon/Esslöffel

Bourbon Chicken  

8 Hünchenbrustfilets in kleine Streifen schneiden (Schere)
1 cup Bourbon Whiskey (Jim Beam)
1 cup Brauner Zucker
2 cups Ketchup
4 tsp. Worchester Sauce
1/4 cup Essig
2 tbs. Zitronensaft
3 Knoblauchzehen zerkleinert
1/2 tsp. gemahlene Senfkörner

Alle Zutaten in einer fuerfesten Schale (Lasagne Backform) zusammenrühren, dann die Hühnchenstücke dazugeben und schön mit der Marinade verrühren.

Dann in den vorgeheizten Backofen 30 Min bei 225 Grad danach abstellen und ziehen lassen. Wird normealerweise mit weißem Reis serviert.

Chicken & Andouille Jambalya

100 g. diced bacon
1 Tbl. oil
2 cups chopped onion
3 stalks celery, chopped
3 cloves garlic, minced
2 green peppers
1 red pepper
1 yellow pepper
1 tea. thyme
½ tea. ground rosemary
2 tea. Cajun seasoning
¼ tea. Tabasco
2 Tbl. Worcestershire sauce
1 bay leaf
1 small can tomato paste
1 can Cajun stewed tomatoes, diced
2 cups chicken broth
2 cups water
2 ½ cups shredded cooked chicken
(1 lb. cooked shrimp) geht auch ohne Shrimp siehe Party
100 g. cabanossi sausage, sliced
2 cups rice

  1. Saute´ bacon until crisp, remove bacon.
  2. Add oil to pan, saute´ onion and celery until tender, add peppers and garlic, cook until tender.
  3. Add tomato paste, cook until brown.
  4. Add seasonings.
  5. Add tomatoes, water, and broth, bring to boil.
  6. Add chicken, shrimp, sausage and rice. Bring to boil again.
  7. Simmer 30 minutes until rice is done.

Remove bay leaf.
 

Ceasar Salad
Kopfsalat mit Cesar´s Salad  Dressing, Croutons &  Ground Parmesan
 
Red Beans
A New Orleans "Wash Day" (Monday) Tradition (Because the House Wives Needed a Long Cooking Dish While They Washed the Clothes by Hand), Large Dry Red Beans Simmered w/Onions, Bell Peppers, Celery & Our Own Smoked Andouille Sausage for Hours Until Creamy.
 
Desserts

Pecan Tassies
usw. weitere Rezepte auf Anfrage